hoofdfoto-artofmini.com-diversen

Schaal 1 : 24

Schaal 1:24, een steeds meer gebruikte schaal voor poppenhuisliefhebbers die van een maatje kleiner houden. Artofmini.com doet er alles aan om ook in deze schaal zoveel mogelijk aan te kunnen bieden.

Ook op deze pagina's kan men zich helemaal verliezen in de schoonheid van miniaturen.

!
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
JWMKH205-24

Mademoiselle D. Loisel Ronde Hoedendoos Kit 205

Een kit voor het maken van een zeer elegante Franse hoedendoos met haarscherp dessins. Afm: 15 mm diameter en 10mm hoog. Nederlandse werkbeschrijving. 
AOM
Levertijd:3-10 dagen
JWMKH208-24

Mademoiselle D. Loisel Ovalen Hoedendoos Kit 208

Een kit voor het maken van een zeer elegante Franse hoedendoos met haarscherp dessins. Hoogte: 12mm. Nederlandse werkbeschrijving. 
Levertijd:3-10 dagen
AOMSP14 B

Bankje

Een laser gesneden kit van bijzonder dun hout. Eenvoudig te maken, met Nederlandse werkbeschrijving. Afm: 40 x 28 x 17 mm
AOM
Levertijd:3-10 dagen
BEERK14

Bloemenmand

Metaal. De mand  bestaat uit 2 losse onderdelen. Deze dienen in elkaar gezet, gelijmd en geverfd te worden.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
BEERK19

Frans Klokje

Metaal. Het klokje dient nog geverfd te worden.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
BEER38

Edwardiaans Klokje

Metaal. Hoogte: 10mm. Het klokje dient geverfd te worden.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
BEER43

Kassa

Metaal. Een schitterend gedetailleerde kassa! Engelse werkbeschrijving.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
AOM102

Kleine "Bruine Sigaren" (16 sts)

Laser gesneden plantjes. Totale hoogte bloem: 23 mm.  Ze zijn voor elke schaal toepasbaar. Bij het berenhuis zijn deze plantjes gebruikt als "onkruid" wat bij het hek en naast het huis "spontaan" groeit. U kunt natuurlijk ook een teil vol met water zetten en de plantjes hierin zetten (let wel op: dit kunt u alleen doen als u een project heeft in de schaal 1:24). U dient de plantjes zelf uit het blad te drukken en om te buigen in de vorm die u wenst.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
AOM110

Kleine Groene Plantjes (30 plantjes) No. 110

Laser gesneden plantjes. Totale hoogte: 8 mm.  Ze zijn voor elke schaal toepasbaar.Gebruik ze als onkruid wat "spontaan" opkomt of als groepje bij elkaar in de tuin of in een plantenpot. U kunt deze plantjes ook in de keuken gebruiken; denk bv aan een mandje met kruiden ed. U dient de plantjes zelf uit het blad te drukken en om te buigen in de vorm die u wenst. Onvoorstelbaar veel toepassingsmogelijkheden!
AOM
Levertijd:3-10 dagen
AOM602

Kleine Groene Plantjes (18 plantjes) No. 602

Laser gesneden plantjes. Totale hoogte: 6,5 mm.  Ze zijn voor elke schaal toepasbaar.Gebruik ze als onkruid wat "spontaan" opkomt of als groepje bij elkaar in de tuin of in een plantenpot.  U kunt deze plantjes ook in de keuken gebruiken; denk b.v. aan een mandje met kruiden e.d. U dient de plantjes zelf uit het blad te drukken en om te buigen in de vorm die u wenst. Onvoorstelbaar veel toepassingsmogelijkheden!
AOM
Levertijd:3-10 dagen
AOM608

Hele kleine "Bruine Sigaren" (16 sts)

Laser gesneden plantjes. Totale hoogte bloem: 13 mm.  Ze zijn voor elke schaal toepasbaar. Bij het berenhuis zijn deze plantjes gebruikt als "onkruid" wat bij het hek en naast het huis "spontaan" groeit. U kunt natuurlijk ook een teil vol met water zetten en de plantjes hierin zetten (let wel op: dit kunt u alleen doen als u een project heeft in de schaal 1:24 of kleiner). U dient de plantjes zelf uit het blad te drukken en om te buigen in de vorm die u wenst.