hoofdfoto-fournituren-www.artofmini.com-haberdashery-sewing-naai-poppenhuis-dollhouse-maison-de-poupee-puppenhaus

Fournituren

 

 

Ook in een poppenhuis kan kleding stuk gaan en al lijkt de schade in de schaal 1:12 mee te vallen, het moet toch hersteld worden.

 

Artofmini.com heeft schitterende items om als accessoires in uw naaiatelier of naaiwinkel neer te leggen.

!
Artofmini.com
Levertijd:3-10 dagen
Fourn86

Naaidoos gevuld

AOM
Levertijd:3-10 dagen
Fourn80-

Antiek Kanten Kraagje 1

Een delicaat gelaserd kraagje. Direct een passend kraagje voor op een paspop, een buste, een jurkje, in een doosje of ter decoratie in een schilderijlijst! Zoveel mogelijkheden! Kleur: Ivoor. Afm: 35 mm breed x 30 mm hoog.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
Fourn81-

Antiek Kanten Kraagje 2

Een delicaat gelaserd kraagje. Direct een passend kraagje voor op een paspop, een buste, een jurkje, in een doosje of ter decoratie in een schilderijlijst! Zoveel mogelijkheden! Kleur: Ivoor. Afm: 37 mm breed x 23 mm hoog.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
Fourn82-

Antiek Kanten Kraagje 3

Een delicaat gelaserd kraagje, bestaande uit een linker- en rechterkant. Het fijne van dit kraagje is dat u zelf de breedte eventueel kunt aanpassen! Direct een passend kraagje voor op een paspop, een buste, een jurkje, in een doosje of ter decoratie in een schilderijlijst! Zoveel mogelijkheden! Kleur: Ivoor. Afm: 37 mm breed x 23 mm hoog.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
KMA29-

Kraagje voor Kinderjurkje Medium

Een delicaat gelaserd papieren kraagje voor op een kinderjurkje. Geen gedoe meer met kleine kantjes, maar meteen een schitterend passend kraagje voor op uw mooi gemaakt jurkje voor uw poppenhuismeisje. Kleur: Ivoor. Afm: breedte achterzijde: 30 mm, lengte van achterzijde naar voorste punt: 30 mm, breedte voorzijde van punt naar punt: 40 mm.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
KMA30-

Kraagje voor Kinderjurkje Small

Een delicaat gelaserd papieren kraagje voor op een kinderjurkje. Geen gedoe meer met kleine kantjes, maar meteen een schitterend passend kraagje voor op uw mooi gemaakt jurkje voor uw poppenhuis meisje. Kleur: Ivoor. Afm: breedte achterzijde: 25 mm, lengte van achterzijde naar voorste punt: 25 mm, breedte voorzijde van punt naar punt: 35 mm.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
F 29

Bonnie Lass Draadklosjes Doos

Het doosje is leeg. Het deksel kan verwijderd worden. Lasergesneden. Afm: 24 x 17 x 4 mm  Het betreft één doosje.
Per stuk !
AOM
Levertijd:3-10 dagen
AOMF41

Knoopjes Oud Groen

Verpakkingseenheid: 12 stuks. Lasergesneden.