jc-48-f1-artofmini.com-christmas-stall-quater-scale-48-kit-bausatz-bastelset-poppenhuis-puppen-haus-stube-doll-dolls-house

Schaal 1 : 48

 

1:48.  De schaal voor liefhebbers. Laat u verrassen over de mogelijkheden in deze schaal.

!
Levertijd:3-10 dagen
JC48-B

Coastal Cottage Kit

De Coastal Cottage is hetzelfde ontwerp huisje als de Acorn Wood Cottage. Het wordt nu aangeboden als een basiskit met (engelstalige) montage-instructies om een huisje te maken naar uw eigen fantasie / inzicht. De kit bestaat uit een laser gesneden huisje (vloer, muren, dak, kozijnen, deuren, rolluiken en een open haard), de resin schoorsteen, de beglazing, 2 kleurenfoto's en een paar printjes / punches. Er is een "idee pakket" (Engelstalig) bij de kit aanwezig met uitgebreide instructies voor het maken van de afwerking c.q. details. De extra instructies zijn bedoeld als creatief idee stimulans. Op de foto's van de Coastal Cottage zijn onze eigen ideeën afgebeeld.  Alle versieringen, te zien op de foto's, zijn niet inbegrepen bij de kit.
Levertijd:3-10 dagen
JC-48-F

Winter Wonderland Kerst Kraam Kit

Deze kit bevat alle items die op de foto's te zien zijn, inclusief laser gesneden hout, ramen, punches van de huizen, strokrans, foto's, extra vogels, volledige (Engelstalige) instructies en een cd met foto's.
Levertijd:3-10 dagen
AOM3430

Namfoodle's Kabouterhuis Kit

Deze kit neemt u mee naar een denkbeeldig land, waar kleine kaboutertjes vrij rondlopen. De kit wordt geleverd met alles wat nodig is om uw scène te voltooien. De Engelstalige stap-voor-stap instructie is eenvoudig te volgen. Daarbij worden er ook tips gegeven om goed met de materialen te werken. De kit is ontworpen om plat in een standaard fotolijst te passen (12,7 cm x 17,8 cm) (niet inbegrepen). Namfoodle is gemaakt van voorgevormd plastic wanden, de "heuvel" is van schuim. De gedetailleerde onderdelen geven dit huisje haar sprookjesland charme. Afm: 12,7 cm x 17,8 cm.
Levertijd:3-10 dagen
AOM3444

Snickerdoodle Laan Kit

Dit huisje is uitgedost voor de winter. De muren zijn voorgevormd voor eenvoudige montage, de achterwand kan worden opengelaten of gesloten. De voorgevormde ondergrond en al de leuke details (een sneeuwpop voor in de voortuin, een kleine kerstboom, zuurstokken, de brievenbus vol met kerstkaarten, zilveren kralen om in uw "boom" te hangen en het "sneeuw" zijn allemaal inbegrepen. U zult alleen zelf een takje uit uw tuin moeten gebruiken voor de "boom" (sorry ....). Het huis is 8,9 cm hoog. Het voltooide project kan plat op een standaard fotolijst (niet inbegrepen) van 12,7 cm x 17,8 cm geplaatst worden.