jc-48-f1-artofmini.com-christmas-stall-quater-scale-48-kit-bausatz-bastelset-poppenhuis-puppen-haus-stube-doll-dolls-house

Schaal 1:48 & 1:144

!
AOM
Levertijd:3-10 dagen
3430aom

Namfoodle's Kabouterhuis Kit

Deze kit neemt u mee naar een denkbeeldig land, waar kleine kaboutertjes vrij rondlopen. De kit wordt geleverd met alles wat nodig is om uw scène te voltooien. De Engelstalige stap-voor-stap instructie is eenvoudig te volgen. Daarbij worden er ook tips gegeven om goed met de materialen te werken. De kit is ontworpen om plat in een standaard fotolijst te passen (12,7 cm x 17,8 cm) (niet inbegrepen). Namfoodle is gemaakt van voorgevormd plastic wanden, de "heuvel" is van schuim. De gedetailleerde onderdelen geven dit huisje haar sprookjesland charme. Afm: 12,7 cm x 17,8 cm.
AOM
Levertijd:3-10 dagen
3444aom

Snickerdoodle Laan Kit

Dit huisje is uitgedost voor de winter. De muren zijn voorgevormd voor eenvoudige montage, de achterwand kan worden opengelaten of gesloten. De voorgevormde ondergrond en al de leuke details (een sneeuwpop voor in de voortuin, een kleine kerstboom, zuurstokken, de brievenbus vol met kerstkaarten, zilveren kralen om in uw "boom" te hangen en het "sneeuw" zijn allemaal inbegrepen. U zult alleen zelf een takje uit uw tuin moeten gebruiken voor de "boom" (sorry ....). Het huis is 8,9 cm hoog. Het voltooide project kan plat op een standaard fotolijst (niet inbegrepen) van 12,7 cm x 17,8 cm geplaatst worden.