artofmini.com restyle complete scene 2

Restyle

Fantasie is duidelijk niet de deur van Artofmini.com  voorbij gelopen! 

In het thema Restyle zijn van oude deurpanelen nieuwe meubels gemaakt. Natuurlijk heeft Artofmini.com ook andere kits ontworpen voor Restyle.

Kits om uw scene te verrijken. Denk hierbij aan een diversiteit aan bakjes, oude boekenkits,  sierhekwerken en replica's van prachtige antieke deuren met een "smeedijzeren" motief.

Geniet van het kijken hiernaar en laat u inspireren!

!
Artofmini.com
3-10 dagen
RestyleShop

Restyle Winkel etalage Kit

Een lasergesneden bouwpakket om de etalage van Restyle te maken. Compleet met gegrafeerd dak en hoge kwaliteit perspex ruiten. Met een duidelijke Nederlandse, Engelse en Duitse werkbeschrijving, legenda en stap-voor-stap fotohandleiding. Afm: 40 cm breed x 17 cm totale diepte (inclusief trottoir) x 29 cm hoogte.

Als u een andere naam wenst te geven aan de etalage, vul dan de gewenste naam in in het optievakje hierboven.

Wenst u geen naam op de gevel, vult u dan Blanco in.

Hier zijn geen extra kosten aan verbonden!!

Wanneer u de optie mogelijkheid niet gebruikt, dan ontvangt u de kit met de tekst Restyle.

AOM
3-10 dagen
Fourn80

Antiek Kanten Kraagje 1

Een delicaat gelaserd kraagje. Direct een passend kraagje voor op een paspop, een buste, een jurkje, in een doosje of ter decoratie in een schilderijlijst! Zoveel mogelijkheden! Kleur: Ivoor. Afm: 35 mm breed x 30 mm hoog.
AOM
3-10 dagen
Fourn81

Antiek Kanten Kraagje 2

Een delicaat gelaserd kraagje. Direct een passend kraagje voor op een paspop, een buste, een jurkje, in een doosje of ter decoratie in een schilderijlijst! Zoveel mogelijkheden! Kleur: Ivoor. Afm: 37 mm breed x 23 mm hoog.
Artofmini.com
3-10 dagen
KM41

Bank

Een kit om een bijzonder bankje te maken, bestaande uit oude deurpanelen. Een bankje met heel veel toepassingen: gewoon een bankje om ergens neer te zetten, maar ook als tuinbank te gebruiken of als kerkbankje of….nou ja, verzint u het zelf maar! Dit is een eenvoudig te maken, lasergesneden kit, compleet met Nederlandse werkinstructies en een stap-voor-stap fotoblad. Afm: 10,5 cm breed x 8 cm hoog x 3,5 cm diep
Artofmini.com
3-10 dagen
KI41

Barokke Spiegel 1

Een lasergesneden kit om een barokke spiegel te maken. De kleur van de lijst bepaalt u natuurlijk zelf. De achtergrondkleur van de graphic is een oud gelige papierkleur met natuurlijke schaduwwerking in de hoeken. Compleet met Nederlandse werkinstructies en een fotoblad. Afm: 11,5 cm hoog x 7,8 cm breed x 1 cm diep.
3-10 dagen
KI42

Barokke Spiegel 2

Een lasergesneden kit om een barokke spiegel te maken. De kleur van de lijst bepaalt u natuurlijk zelf. De achtergrondkleur van de graphic is oud lichtgrijs met natuurlijke schaduwwerking in de hoeken. Compleet met Nederlandse werkinstructies en een fotoblad. Afm: 11,5 cm hoog x 7,8 cm breed x 1 cm diep.
3-10 dagen
KI43

Barokke Spiegel 3

Een lasergesneden kit om een barokke spiegel te maken. De kleur van de lijst bepaalt u natuurlijk zelf. De achtergrondkleur van de graphic is een oud lichtblauw met natuurlijke schaduwwerking in de hoeken. Compleet met Nederlandse weerkinstructies en een fotoblad. Afm: 11,5 cm hoog x 7,8 cm breed x 1 cm diep.
Artofmini.com
3-10 dagen
RKI27

Boekensteunen

Een eenvoudige te maken kit van 2 sierlijke boekensteunen (boeken niet bij kit inbegrepen). Afm: 15 mm breed, 20 mm hoog, 10 mm diep.
Artofmini.com
3-10 dagen
RKI37

Brievenhouder met Laatjes

Een bijzondere brievenhouder met 2 werkende laatjes en 3 vakken voor de brieven. Uiteraard zijn de graphics van de brievenhouder bij de kit inbegrepen. Instructies in Nederlands, Duits en Engels. Afm: 35 mm breed x 28 mm diep x 30 mm hoog Er is altijd een plaatsje in uw poppenhuis te vinden waar dit prachtige kleinood kan staan.
Artofmini.com
3-10 dagen
KM37

Bureau

Gewoon een heerlijk hoekje creeren om lekker weg te dromen, kleinnoden op te hangen en kostbaarheden in op te bergen (het "laatje" zit in een vaste positie). Het zachte licht van kaarsen zal worden gereflecteerd in de mooie ovalen barokke spiegel. Dit is de uitstraling die dit buro kan hebben in uw poppenhuis. Het is een bijzonder eenvoudig te maken kit met een Nederlandse werkinstructies en een stap-voor-stap fotoblad. Afm: 17,5 cm hoog x 7 cm breed x 4,3 cm diep.
Artofmini.com
3-10 dagen
KD98

Deur met "Smeedijzer"

Wie kent ze niet: de prachtige deuren met een smeedijzeren middenstuk! Of u er nu 1 of 2 naast elkaar zet, ze stralen pure elegantie uit. Een eenvoudig te maken kit, compleet met Nederlandse werkbeschrijving. De kit bevat 1 deur. Mocht de deur iets te hoog zijn voor uw poppenhuis, dan kunt u het hout probleemloos bijschuren tot de juiste hoogte. Afm: 170 mm hoog x 70 mm breed
Artofmini.com
3-10 dagen
RKI46

Dienblad op Sokkel

Een eenvoudig te maken, laser gesneden kit van een oval dienblad. Afm: 60 mm x 35mm x 12 mm hoog.
Artofmini.com
3-10 dagen
KI49

Frans Houten Bakje

Een laser gesneden kit voor het maken van een antiek Frans houten bakje. Afm: 38 mm lang x 23 mm diep x 26 mm hoog. Instructies met foto's in het Nederlands, Engels en Duits.
Artofmini.com
3-10 dagen
KD93

Franse Boeken ter Decoratie

Tja boeken om mee te decoreren kan men nooit genoeg hebben. Denk aan boeken tesamen gebonden met een lint, boeken onder een stolp of een stapel boeken met enkele bloemen erop. Overal kan je leuke hoekjes maken met boeken. Deze kit omvat maar liefst 30 boeken in verschillende maten, om mee te decoreren. De boeken zijn eenvoudig te maken door de kaften om de gelaserde stukjes hout heen te vouwen. Nederlandse werkbeschrijving.
Artofmini.com
3-10 dagen
KD99

Franse Deur

Een replica van een prachtige antieke Franse deur. De foto's spreken voor zich: een pronkstuk. Denkt u eens in: twee deuren naast elkaar: wat een fantastisch gezicht is dat! Of gewoon als decoratie tegen een muur? Mogelijkheden te over! Ook deze kit is weer eenvoudig te maken en heeft een Nederlandse werkbeschrijving. De kit bevat 1 deur. Mocht de deur iets te hoog zijn voor uw poppenhuis, dan kunt u het hout probleemloos bijschuren tot de juiste hoogte. Afm: 170 mm hoog x 70 mm breed
Artofmini.com
3-10 dagen
RDB22

Franse Muurpanelen Decoratie Borden

Schitterende kleuren, haarscherpe graphics! Een kit voor het maken van 7 Franse muur panelen ter decoratie.  Bij deze kit zijn voor de (laser) gesneden houten achterzijden inbegrepen. Instructies in Nederlands, Duits en Engels.
Artofmini.com
3-10 dagen
RDB23

Franse Wandkleden (Decoratie borden)

Een kit om 9 "wandkleden" decoratieborden te maken en 6 antieke Franse muurschilden. De exact op maat, lasergesneden, achterzijden, zijn inbegrepen bij de kit. Instructies in Nederlands, Engels en Duits.
AOM
3-10 dagen
KD103

Gewei 1

Geweien om mee te decoreren, voor bij uw herfst scene, op een bontvachtje of bijvoorbeeld voor bij uw kerst scene. Ontzettend veel mogelijkheden heeft u met deze geweien! Het gewei is van tin en is makkelijk te bewerken. Inclusief de instructies in Nederlands voor het buigen van de takken van het gewei en het gewei zelf. Uiteraard moet u zelf het gewei nog verven. De prijs is voor 1 gewei tak. Lengte: 50 mm.
AOM
3-10 dagen
KD104

Gewei 2

Geweien om mee te decoreren, voor bij uw herfst scene, op een bontvachtje of bijvoorbeeld voor bij uw kerst scene. Ontzettend veel mogelijkheden heeft u met deze geweien! Het gewei is van tin en is makkelijk te bewerken. Inclusief de instructies in Nederlands voor het buigen van de takken van het gewei en het gewei zelf. Uiteraard moet u zelf het gewei nog verven. De prijs is voor 1 gewei tak. Lengte: 30 mm.
AOM
3-10 dagen
KD105

Gewei 3

Geweien om mee te decoreren, voor bij uw herfst scene, op een bontvachtje of bijvoorbeeld voor bij uw kerst scene. Ontzettend veel mogelijkheden heeft u met deze geweien! Het gewei is van tin en is makkelijk te bewerken. Inclusief de instructies in Nederlands voor het buigen van de takken van het gewei en het gewei zelf. Uiteraard moet u zelf het gewei nog verven. De prijs is voor 1 gewei tak. Lengte: 30 mm.
AOM
3-10 dagen
Hoed4

Hoedenmal 1

Speciaal voor Artofmini.com heeft Miniatuurdraaiwerk.nl deze serie bijzondere hoedenmallen (beukenhout) gemaakt. Ze zijn met de hand gedraaid, dus kunnen allen marginaal anders zijn. Er zijn drie verschillende uitvoeringen. Deze hoedenmal is 3,5 cm hoog (35 mm). Ongeverfd.
AOM
3-10 dagen
Hoed5

Hoedenmal 2

Speciaal voor Artofmini.com heeft Miniatuurdraaiwerk.nl deze serie bijzondere hoedenmallen (beukenhout) gemaakt. Ze zijn met de hand gedraaid, dus kunnen allen marginaal anders zijn. Er zijn drie verschillende uitvoeringen. Deze hoedenmal is 3,2 cm hoog (25 mm). Ongeverfd.
AOM
3-10 dagen
Hoed6

Hoedenmal 3

Speciaal voor Artofmini.com heeft Miniatuurdraaiwerk.nl deze serie bijzondere hoedenmallen (beukenhout) gemaakt. Ze zijn met de hand gedraaid, dus kunnen allen marginaal anders zijn. Er zijn drie verschillende uitvoeringen. Deze hoedenmal is 2,7 cm hoog (27 mm). Ongeverfd.
AOM
3-10 dagen
Hoed1

Hoedenstandaard Hoog

Speciaal voor Artofmini.com heeft Miniatuurdraaiwerk.nl deze serie elegante hoedenstandaards gemaakt van Beukenhout. Ze zijn met de hand gedraaid, dus kunnen allen marginaal anders zijn. Er zijn drie verschillende hoogtes, dus u kunt er geweldig mee decoreren (in een etalage van een hoedenwinkel bijvoorbeeld, maar ook in een naaiatelier of een ander vertrek). Deze hoedenstandaard is maar liefst 7 cm hoog (70 mm). Ongeverfd.
Artofmini.com
3-10 dagen
Hoed3

Hoedenstandaard Laag

Speciaal voor Artofmini.com heeft Miniatuurdraaiwerk.nl deze serie elegante hoedenstandaards gemaakt van beukenhout. Ze zijn met de hand gedraaid, dus kunnen allen marginaal anders zijn. Er zijn drie verschillende hoogtes, dus u kunt er geweldig mee decoreren (in een etalage van een hoedenwinkel bijvoorbeeld, maar ook in een naaiatelier of een ander vertrek). Deze hoedenstandaard is 3 cm hoog (30 mm). Ongeverfd.