artofmini.com-glas-voorraadpotten

Voorraad Potten

!
AOM
3-10 dagen
G28

Eierbokaal

Hoogte: 24 mm x Diameter: 17 mm
Artofmini.com
3-10 dagen
GLR17L

Glazen Pot (diameter 17 mm)

Deze schitterende serie handgeblazen, miniatuur, opbergpotten zijn speciaal voor Artofmini.com gemaakt. Het deksel kan worden afgenomen en uiteraard kunt u de potten vullen. Denk hierbij aan kleine zeepjes of badzout voor in een badkamer of winkel. Heeft u een kruidenierswinkel? Denk dan aan het vullen met kleine olijfjes in olie of thee, koffie, snoepjes. De potten staan ook bijzonder decoratief op een kast of een tafel, gevuld met bijvoorbeeld potpourri. Ach, u weet er vast wel een bestemming voor! Diameter 17 mm, Hoogte (incl. deksel) circa 40-45 mm.
Artofmini.com
3-10 dagen
GLR20L

Glazen Pot (diameter 20 mm)

Deze schitterende serie handgeblazen, miniatuur, opbergpotten zijn speciaal voor Artofmini.com gemaakt. Het deksel kan worden afgenomen en uiteraard kunt u de potten vullen. Denk hierbij aan kleine zeepjes of badzout voor in een badkamer of winkel. Heeft u een kruidenierswinkel? Denk dan aan het vullen met kleine olijfjes in olie of thee, koffie, snoepjes. De potten staan ook bijzonder decoratief op een kast of een tafel, gevuld met bijvoorbeeld potpourri. Ach, u weet er vast wel een bestemming voor! Diameter 20 mm, Hoogte (incl. deksel) circa 40 mm.
AOM
3-10 dagen
10594

Kleine, Hoge, Smalle, Glazen Voorraadpot

Het glazen deksel is afneembaar en de pot kan, voor het beste effect, gevuld worden. Dit artikel is een onderdeel van ons fantastische poppenhuis miniatuur glaswerk dat handgemaakt is door ambachtslieden die met behulp van traditionele glasblaastechnieken voor de unieke afwerking zorgen. Afm: 17 mm x 4 mm.
AOM
3-10 dagen
CCG7437M

Glazen Stolpfles met Deksel M

Hoogte: 26 mm
AOM
3-10 dagen
CCG7208

Bijzonder Glazen Schaaltje met los Deksel

Hoogte: 21 mm
3-10 dagen
CC7329

Glazen Pot

Een fantastisch glazen potje om bijvoorbeeld te vullen met jam, honing of andere vloeistof. Ook bijzonder leuk om te vullen met een kaars!
AOM
3-10 dagen
G27

Eierbokaal

Hoogte: 32,5 mm x Diameter: 17 mm
Artofmini.com
3-10 dagen
GLR20H

Hoge Glazen Pot (diameter 20 mm)

Deze schitterende serie handgeblazen, miniatuur, opbergpotten zijn speciaal voor Artofmini.com gemaakt. Het deksel kan worden afgenomen en uiteraard kunt u de potten vullen. Denk hierbij aan kleine zeepjes of badzout voor in een badkamer of winkel. Heeft u een kruidenierswinkel? Denk dan aan het vullen met kleine olijfjes in olie of thee, koffie, snoepjes. De potten staan ook bijzonder decoratief op een kast of een tafel, gevuld met bijvoorbeeld potpourri. Ach, u weet er vast wel een bestemming voor! Diameter 20 mm, Hoogte (incl. deksel) circa 60 mm.
Artofmini.com
3-10 dagen
GLR17H

Hoge Glazen Pot (diameter 17 mm)

Deze schitterende serie handgeblazen, miniatuur, opbergpotten zijn speciaal voor Artofmini.com gemaakt. Het deksel kan worden afgenomen en uiteraard kunt u de potten vullen. Denk hierbij aan kleine zeepjes of badzout voor in een badkamer of winkel. Heeft u een kruidenierswinkel? Denk dan aan het vullen met kleine olijfjes in olie of thee, koffie, snoepjes. De potten staan ook bijzonder decoratief op een kast of een tafel, gevuld met bijvoorbeeld potpourri. Ach, u weet er vast wel een bestemming voor! Diameter 17 mm, Hoogte (incl. deksel) circa 55-60 mm.
Artofmini.com
3-10 dagen
GLR15H

Hoge Glazen Pot (diameter 15 mm)

Deze schitterende serie handgeblazen, miniatuur, opbergpotten zijn speciaal voor Artofmini.com gemaakt. Het deksel kan worden afgenomen en uiteraard kunt u de potten vullen. Denk hierbij aan kleine zeepjes of badzout voor in een badkamer of winkel. Heeft u een kruidenierswinkel? Denk dan aan het vullen met kleine olijfjes in olie of thee, koffie, snoepjes. De potten staan ook bijzonder decoratief op een kast of een tafel, gevuld met bijvoorbeeld potpourri. Ach, u weet er vast wel een bestemming voor! Diameter 15 mm, Hoogte (incl. deksel) circa 45-47 mm.
Artofmini.com
3-10 dagen
GLR15L

Glazen Pot (diameter 15 mm)

Deze schitterende serie handgeblazen, miniatuur, opbergpotten zijn speciaal voor Artofmini.com gemaakt. Het deksel kan worden afgenomen en uiteraard kunt u de potten vullen. Denk hierbij aan kleine zeepjes of badzout voor in een badkamer of winkel. Heeft u een kruidenierswinkel? Denk dan aan het vullen met kleine olijfjes in olie of thee, koffie, snoepjes. De potten staan ook bijzonder decoratief op een kast of een tafel, gevuld met bijvoorbeeld potpourri. Ach, u weet er vast wel een bestemming voor! Diameter 15 mm, Hoogte (incl. deksel) circa 33 mm.
AOM
3-10 dagen
G24

Grote Glazen Bokaal

Met afneembare deksel. Prachtig, elegante vormgeving. Ontworpen en gemaakt door een glasblazer uit Frankrijk. Totale hoogte: 57 mm. Diameter: 23 mm.
AOM
3-10 dagen
G25

Glazen Bokaal

Met afneembaar deksel. Prachtig in combinatie met de grote bokaal. Totale hoogte (incl. deksel): 48 mm. Diameter: 20 mm.
AOM
3-10 dagen
G26

Grote Bijzondere Glazen Bokaal

Een geweldig mooie extra grote bokaal. Gemaakt in Frankrijk. Totale hoogte: 66,5 mm x 32 mm diameter.